Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kispénisszel ciki a nudistastr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kispénisszel ciki a nudistastrand?

Figyelt kérdés

júl. 13. 07:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
10# Dehogynem.. Kis naiv vagy. Akik odamenmek, vagy azért mennek, hogy ők leskelődjenek, vagy azért, hogy őket bámulják, vagy is-is.. Annyira bírom ezt az álprüdériát.. 😃😃
júl. 13. 11:43
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

Én azért megyek, hogy megbámuljanak, teszik is nagyon sokan.

A kisfarkúakat én is megbámulom, bár nehéz belőni, vajon állva is kicsi-e.

Mivel Nudi strandon nem látni senkit àllóval…

Illetve van olyan strand is, de az màr végképp más kategória, cruising.

júl. 13. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Nudi strandon biztos nem ciki, mivel a hideg víztől amúgy is összemegy mindenkinek :) Megnézni persze meg fognak, de csak ahogy természetes (ahogy az utcán is tenni szokták az emberek felöltözve), de bámulni, kinevetni, vagy nyálcsorgatni nem
júl. 14. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A nudista strandon ugyanúgy lesz*rom, hogy ki mit gondol a kis farkamról, mint mindenhol másutt. Gondoljon, amit akar, az én életemen semmit nem változtat az, hogy más mit gondol.
júl. 14. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Nekem se nagy, mereven átlagos, de nem okozott gondot nudista strandon.

meg ha hideg víz éri még kisebb lehet 😁

júl. 17. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, de nem tudom, mert nekem nagy van.

Azzal nem ciki, de van hogy zavaró

júl. 17. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Nem bámulják az emberek egymást a nudin, nem azért van. 18L
júl. 28. 18:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális nudista strandon senki nem fog a méreteddel foglalkozni. Amúgy meg, ha elmész egy ilyen helyre, lehet meglepődsz majd, hogy nem a tied az egyetlen kis méret. Ne az itteni bemondásokból indulj ki méretügyben. L
aug. 12. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Dehogyis
aug. 19. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!