Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan nő, aki szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki szívesen nézné, ahogy a párját szopja egy másik pasi?

Figyelt kérdés

2024. júl. 13. 06:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon naiv vagy ha igy gondolod😅😅😅 "baratnod" mondta es te mindenkire rahuzod. Csak kerdezd meg a biszex pasikat, mennyire nehez felvallaltan parkapcsolatba lennie lanyokkal. A legtobb not taszitjak...
2024. júl. 19. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Mert a legtöbb nő egy kettősmércés maradi fapina.

De szerencsére a fiatalok között már nem így van

2024. júl. 19. 18:34
 13/19 anonim ***** válasza:
12) nincs kettos mercem, ket no se izgat, mert hetero vagyok. Csak azert mert valami (foleg ami mem egy no es egy ferfi kozott van) nem tetszik nekunk nem vagyunk fapinak 🤣🤣 miert kene kotelezoen tetszenie? Eleg ha a biszex pasiknak, meg a melegeknek tetszik. Forditva se gondolnam mashogy, csak azert mert egy ferfi nem akarja vegignezni hogy a szerelme mas lannyal van, meg nem lesz frigid, főleg ha amugy mint pár mindent megtesznek egymassal.
2024. júl. 20. 18:07
 14/19 anonim ***** válasza:

"Eleg ha a biszex pasiknak, meg a melegeknek tetszik."

El kell keserítselek, de mai a fiatal lányok rengetegen oda vannak a bi pasikért, és melegekért. yaoi (meleg) mangákat is szinte csak lányok olvasnak. és ott a rengeteg fangirl akik fiúkat shippelnek össze

2024. júl. 20. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ajh ember, nem birod felfogni 🤣🤣 mar irtam a yaoival kapcsolatban. Tudod tinikent en is olvastam, megis ez a velemenyem.
2024. júl. 20. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy neked mi a véleményed, de én a tényeket közlöm.
2024. júl. 21. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Közlöd a fenét 😅 honnan tudnád
2024. júl. 21. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Tapasztalat, kutatás
2024. júl. 21. 10:19
 19/19 anonim ***** válasza:
A páromat szerintem nem vonzza, de biztos érdekes lenne.
2024. júl. 21. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!