Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Anális izgatás óvszerrel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális izgatás óvszerrel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bi, de izgat egy ideje az anális izgatás, és ki akartam próbálni magamon. Nem volt itthon se gumikesztyű, se síkosító, ezért egy óvszert húztam az ujjamra, mert az is síkosítva van picit. Csak az ujjam hegye ment be, jobban nem, és egyszerre volt izgató és picit fájdalmas. Ez normális? Más lenne vagy biztonságosabb ha síkosítóval és kesztyűvel vagy valami kis eszközzel csinálnám vagy hasonló érzés lenne az is? Nektek elsőre mennyire ment be az ujjatok? 21f
2024. júl. 12. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgatott és zuhanyzás közben próbáltam ki .Előbb 1ujjal ment be utána későbbiekben már egyre több.
2024. júl. 12. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó a gumi, nem kell kesztyű...

bazz vegyél egy pár ezer ftos vibrit webáruházból csomagpontra és használd. vagy biztos van a lakásban erre használható tárgy. Én is sok mindennel próbálkoztam kezdetekben, volt ott a merőkanál ujj vastag kerek nyele amit feldugtam meg csomó hasonló tárgy, légy kreatit. vegyél pl egy vastagabb nyelű rezgő fogkefét. Az nem gáz ha kicsit fáj

2024. júl. 12. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Sz@rás után zuhany szappan 🤪

A higénia a legfontosabb.

Ha egy ujjal is fájt akkor valami nem stimmel.

Otthon mindig van étolaj, margarin , tejszinhab...

Répa uborka rengeteg lehetőség van.

Vaaagy egy srác mindenestül vagy barátnő

2024. júl. 12. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jo az ovszer igen. En szoktam huzni arra a targyra is amit epp hasznalok. (repa pl). Higienikusabb.

Sikositot viszont hasznalj jo boven. Nem eleg az ovszer sikositasa. Csinald turelemmel, pl lassan told be es varj amig ellazul kicsit. Elso par alkalmat en sem elveztem.

2024. júl. 13. 04:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első alkalommal nekem is fájt még az egy ujj is. Ma már négy ujjamat tudom bedugni, és nagyon jó érzés.
2024. júl. 15. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!