Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok spermájú srácok, mennyire zavaró az hogy sok van?
Figyelt kérdés
Vagy nem zavar?júl. 9. 07:47
1/10 anonim válasza:
Nem zavar, legalàbb jut az én számba is
4/10 anonim válasza:
Maszturbálásnál néha zavaró tud lenni, mert nehezebb összetakarítani.
Gatyába élvezésnél sem éppen előnyös.
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar! Sőt, szeretem is, hogy sok :)
31F
7/10 anonim válasza:
Nem.Viszont szép látvány amikor,nem tuják mind nyelni és folyik ki a szája
mellet
8/10 anonim válasza:
Nem zavar egyáltalán, esetleg több zsebkendő kell :)
Úgy vettem észre, hogy a nőknek tetszik látványra is. Meg amikor mondják hogy ú nyelni kellett közben mert nem fért el :) azt mindig örömmel mondták.
9/10 anonim válasza:
Nem zavar
Úgy is a levetett boxerba ürítem azt meg a mosógép kimossa
10/10 anonim válasza:
Nekem teljesen átlagos mennyiségű, de kifejezetten örülnék, ha egy olyan pasi farkával játszadozhatnék, akiknek sok van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!