Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok már haver farkát mereven?
Pár napja itt aludt egy haverom, akivel soha semmi nem volt, nem is feszegettem nála a témát.
De reggel mikor felkeltem, még aludt. Ebben a dög melegben nyilván ki volt takaróza, és a boxeréből kilógott a makkja. Nagyon komoly volt látni, ahogy tiszta nedv, gondolom jó kis álma volt. :D
Nyilván nem csináltam semmit, nem is beszéltem róla, csak elvagyok így magamban, hogy tök bejött ezt így látni.
Meséljetek már hasonló sztorikat, korral, szituval, mert érdekel, hogy mással mik történtek. :D
Nálunk ez haverral úgy történt, hogy ismertük egymást látásból közös baráti társaság kapcsán, aztán egyszer szintén a társasággal közösen nyaralni mentünk pár napra és ott haverkodtunk jobban össze. Ez még 18-19 évesen volt.
Mindkettőnknek volt nője és hajnalban, de tényleg korán 4-5 körül ki kellett menjek levegőzni a szállás kertjébe, mivel nem volt sem klíma, se semmi és szintén a meleg miatt résnyire nyitva hagyott ajtón át láttam meg a srácot, ahogy a barátnője szopja a farkát. Nyilván felizgatott, szóval leültem a kerti hintába, aztán nem sokkal rá (mikor végeztek) kijött a srác cigizni, meg kávézni fehér boxerban, látszott még, hogy kemény a farka, meg nyilván nekem is és itt láttuk - igaz csak boxeren keresztül - a másik farkát először. Dumáltunk a dologról, de semmi nem történt akkor még.
Utána eltelt kb 1 év, nem voltunk nagy szoros barátságban, de jóban voltunk azért és úgy hozta a sors, hogy nálam aludtak egyszer a barátnőjével. Későre járt, messziről jöttek hazafelé, én pedig korábban meghagytam, hogy nyugodtan szóljon, ha egyszer úgy hozza a helyzet, hogy nincs hol aludnia, vagy rászorul egy éjszakára. Albérletben laktam, ők még nem, így adott volt a szituáció.
Aztán ezzel az alkalommal vittük tovább a dolgot közös farokverés formájában először.
Lakótársam minden reggel boxerben betonkemény farokkal megy a mosdóba és készíti a reggelit a konyhában. Fehér és világosabb színű alsói vannak, nagyon látszik benne minden.
Hétvégente itt a barátnője, akkor végigreszelik az estét-éjszakát. Volt hogy kilestem őket, átlagos mérete van, de kőkeményen állt neki a harmadik menetnél is.
A legjobb haveromm egy utcaban lakunk es nyaron nagon sokat megyunk at egymashoz
A szulei elmentek 1 hetre nyaralni es szerencsenkre az en szuleim is egyszerre mentek (nem egy helyre) es igy 1 dgesz hetunk allandoan eggyutt toltottuk 0-24 mind a 7szer ottaludtam es minden este oraloztunk es vertuk
A het vegere a golyoink alig birtak
Nagykn jo volt minden nap agy meztelen voltunk vagy boxerban nagyon elveztem
Neki 17 cm
Nekem 16 cm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!