Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ki milyen gyakran szokta magát ujjazni? Hány ujjatok csúszik be max? Milyen otthoni tárgyakat, dolgokat szoktatok feldugni magatoknak?
Nem ujjazom magam.
Az aktívra bizom ezt a részt azt szokta mondani, hogy szűk vagyok.
Én alap esetben 3 ujjas vagyok. Viszont kétszer volt már, hogy a feleségem megöklözött. Normál esetben egy 15×4,5-ös felcsatolóssal szokott megcövekelni, illetve van egy 20×6-os dildónk, amivel még a hátsómat megszokta tisztelni.
Van még g és p pont uniszex vibrátorunk, 6db anál plugunk, illetve egy vibrációs anál ballonunk.
7-es válaszoló! Nagyon szuper, gratulálok, biztosan izgalmas játékok zajlanak le köztetek. Irigyellek.
Többiek válasza is remek, írjátok le nyugodtan kinek hogyan megy a dolog...
Vettem erre 2 vibrátort.
Az első 4 centi átmérőjű, sajnos nagyon nehezen megy be, vérzek egy napig. Így nem használom. A másik 2,5 centis, mert óvatos voltam.
Na az majdnem túl vékony, lesz valszeg még egy a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!