Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hány évesen cumiztál először?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen cumiztál először? Lett folytatás?

Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 11:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

13 évesen egy haveromat. Sejtettem róla, hogy benne lenne ilyesmiben, mert előttem mindig lazán bedobta, hogy épp aznap mennyire kanos. Egy alkalommal közölte, hogy 5 napja volt már, hogy utoljára kiverte, én meg mivel már egy ideje kíváncsi voltam, milyen lehet leszopni valakinek, felajánlottam neki, hogy segítek szívesen. Azt hitte, hogy csak kézzel fogok hozzálátni (ami már egyébként tök jó érzés volt - először volt a kezemben más merev farka), meg is lepődött, mikor közöltem vele, hogy érdekelne, hogy milyen, ha bekapom. Direkt lassan csináltam, de így is csak másfél-két percig bírta, utána csendben, csukott szemmel telelőtte a szám.

Utána elég sokszor volt, hogy újra kerítettünk erre alkalmat, mindig már kellően felizgulva várt.

jan. 16. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!