Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem értem a haveromat, most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a haveromat, most mi van?

Figyelt kérdés
Egy haverom meleg, én bi vagyok. Elég régóta és nagyon közeli haverok vagyunk. Kétszer le is feküdtünk, az utóbbi tegnap volt. Ma rákérdeztem, hogy milyen volt a tegnap esti kaland, ő azt válaszolta hogy jó volt, élvezte. Végül kilyukadtam, hogy ismét le akarnék vele feküdni, ő pedig ezt visszautasította, mondván hogy barátok vagyunk, és ő ezt nem akarja. Jó, megértem. De azt nem, hogy volt már közöttünk 2 kaland is, amik jók is voltak, hogy akkor most miért mond ilyet?? Lehet, hogy megijedt? Még egy, egyszer még megpróbáljam rábeszélni?

jún. 22. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Mégse volt jó veled csak nem akar megbántani, azert nem mondja
jún. 23. 11:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Félti a barátságot és lehet azért átgondolta.
jún. 23. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Lehet félti a barátságotokat.

Ha lesz egy barátnőd onnantól ignorálni fogod

jún. 24. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Nálam a haver és a barát két külön fogalom. Baráttal soha nem kezdeményeznék, de néhány haveromat már becserkésztem így.

És volt köztük olyan, aki csak egyszer volt velem, és azóta sem. Én pedig nem erőltettem a dolgot, és magyarázkodásra sem késztettem, egyszerűen elfogadtam, hogy ha nem kellek neki szexuálisan, akkor biztosan mást szeretne és nem engem.

Ennyire egyszerű ez.

jún. 24. 20:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem tole kerdezed meg?
jún. 25. 06:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Talan mert megakarja tartania baratsagot, nem pedig a szexhaverod akar lenni.
jún. 26. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Hat ha teneg 10eve vagytok baratok tenyleg gaz lenne emiatt tonkretenni, nem tudhatod hogy hogy alakul, lehet beledszeret, vaby te bele. Es lottek is a 10 evnek. Ezert nem kell baratokkal dugni.
jún. 26. 19:02
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell barátokkal dugni, amikor annyi srác keres kalandot vagy többet. Van bőven jelentkező jó dolgokra.
jún. 26. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Titokba mással is szexel
jún. 27. 05:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal melegként könnyű szexpartnert találni, barátot sokkal nehezebb. Talán úgy érzi, hogy a barátságotok rovására menne hosszútávon a szexpartnerség.

De az is lehet, hogy elkezdett irántad olyasmit érezni, ami túlmutat a barátságon és ettől megijedt.

Vagy esetleg tudatosult benne, hogy pinában járhatott a farkad, mielőtt szájba vette és most már sugárban okádik a gondolatától is. :)

Semmiképp se erőltesd, kár lenne a barátságért.

jún. 28. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!