Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a haveromat, most mi van?
Lehet félti a barátságotokat.
Ha lesz egy barátnőd onnantól ignorálni fogod
Nálam a haver és a barát két külön fogalom. Baráttal soha nem kezdeményeznék, de néhány haveromat már becserkésztem így.
És volt köztük olyan, aki csak egyszer volt velem, és azóta sem. Én pedig nem erőltettem a dolgot, és magyarázkodásra sem késztettem, egyszerűen elfogadtam, hogy ha nem kellek neki szexuálisan, akkor biztosan mást szeretne és nem engem.
Ennyire egyszerű ez.
Fiatal melegként könnyű szexpartnert találni, barátot sokkal nehezebb. Talán úgy érzi, hogy a barátságotok rovására menne hosszútávon a szexpartnerség.
De az is lehet, hogy elkezdett irántad olyasmit érezni, ami túlmutat a barátságon és ettől megijedt.
Vagy esetleg tudatosult benne, hogy pinában járhatott a farkad, mielőtt szájba vette és most már sugárban okádik a gondolatától is. :)
Semmiképp se erőltesd, kár lenne a barátságért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!