Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Történt veled hasonló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veled hasonló?

Figyelt kérdés
Előfordult veletek olyan, hogy éppen történhetett volna valami közted és egy azonos nemű partner között, de közvetlenül előtte visszakozott valamelyikőtök? Hogyan történt pontosan?

jún. 20. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem történt.
jún. 20. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különös, egyszerűen meggondolta magát. Nem ez miatt találkoztunk amúgy sem, csak iszogattunk és este késő volt. Úgy volt, hogy ott alszik nálam,mondta, hogy ő meztelenül alszik. Én mondtam, hogy ennek örülök lesz mivel játszanom.

Láttam rajta, hogy benne van, igaz nem voltunk józanok. Majd megbeszéltük, hogy lefekvés előtt kell még egy kis pia, elmentünk a benzinkútra, ahol meglátott egy taxit és azt mondta inkább hazamegy.

jún. 20. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt csak, hogy nem jotte el a megbeszelt helyre/idopontban.
jún. 22. 05:11
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem legtöbbször "csak" nem jönnek el, de volt már alkalom, amikor eljöttek, de az akció előtt hazamentek. Olyan is volt, hogy egy parkban találkoztunk este, már én elő is vettem és akkor találta ki, hogy mégsem. Sőt olyan is volt, mikor már egymásnak vertük, majd szopás előtt mondta, hogy ez neki sok.
jún. 27. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy talit megbeszéltem, nem jött el, írtam neki, hogy mi lesz ? Kérette magát, aztán csak lett tali ott megint kérette magát, hogy teljes diszkréció, meg ha rákérdezne valaki meg se történt stb. Aztán úgy leszoptuk egymást, hogy addig ugy még senki. Azóta se tudom hova tenni, ha ilyen jó volt, vajon miért vacilált annyit.
júl. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!