Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiatal srác, aki szereti az alárendelt szerepet, ha egy másik pasival szexel? Miért engedi meg egy apja korabeli pasinak, hogy irányítsa, kihasználja és akár megalázza?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm hasonló helyzetben van és cseppet sem zavarja a dolog, sőt élvezi.jún. 16. 16:41
1/11 anonim válasza:
Mi ebben az érthetetlen? Írtad is, élvezi.
2/11 anonim válasza:
Ezek lelkileg valamikor sérültek, de maguknak sem vallják be.
3/11 anonim válasza:
Ez lelki dolog nekem is ez van pontossan. Élvezem ha kihasznál (igaz csak sexuálissan) megaláz-/nak pasi csaj nagyából mindegy csajt sokkal jobban élvezem amugy pasi vagyok. Az sem gáz ha a csaj aki meg szokott alázni azt ismerem és mással megalálztat. Utánna jobban érzem magam így leleki dolog.
4/11 anonim válasza:
3 Meg tudod fogalmazni h miért? Akár privátban.
5/11 anonim válasza:
Én szeretem,viszont nem apám korabeliekkel,hanem a saját korosztályommal. A koliban volt benne részem és rájöttem,hogy izgat.
6/11 anonim válasza:
Tényleg tud izgató lenni. Én a feleségemmel szoktam ilyeneket játszani és utána úgy érzem, hogy testileg és lelkileg kielégülök. Férfivel nem próbáltam még, de ha találnék egy idősebb megbízható férfit, akkor benne lennék. 39f
7/11 anonim válasza:
Remélem van sok ilyen srác még.Imádom szét szopatni őket...
9/11 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. Egy jóval idősebb nős pasi használ... imádom.
10/11 anonim válasza:
A korosztaly mindegy, en inkabb azt elvezem benne hogy ki vagyok szolgaltatva egy nalam jobb fizikumu ferfinak. Es hol erezhetnem jobban az igazi ferfi erot, ha nem a farkan keresztul?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!