Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és meleg fiúk ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg fiúk ti hogy álltok ehhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátnőm, de valahogy mellette akarok egy olyan fiút akit letudnék szopni, mert érezni akarom a farkakat is! Ez normális?

2024. jún. 14. 09:55
1 2 3
 11/23 sandrisbp ***** válasza:
53%
Soha nem voltál még fiúval? Szerintem ki kéne próbálnod, hogy leszopsz valakit - ha esetleg nem jön be, annál jobb, marad a barátnőd, és nem kísért ez a dolog. Ha viszont nagyon is bejön, mondd el neki, hátha el tud fogadni így is. Ha meg nem, akkor éld az életed és csináld a szexben, ami igazán jól esik.
2024. jún. 15. 01:05
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Beszéld meg a barátnőddel, lehet, neki is tetszene a vágyad megvalósítása.

És onnantól fogva ez a dolog a ti közös élményetek lenne :)

2024. jún. 15. 08:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis dolog a megcsalas. De ha megtudod vele ezt beszelni, akkor kezdj bele.
2024. jún. 15. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg barátnődnek szeretnéd kipróbálni, akár vesd fel, hogy ha megengedi ő is leszophatja, ha neked jó akkor dughat is vele. Lehet így igent mond.
2024. jún. 20. 07:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor próbáltam ki a dolgot amikor szakítottam. Nem bántam meg. Utána rájöttem biszex vagyok.
2024. jún. 27. 16:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondható normálisnak, de mindenkinek magának kell tudnia, hogy neki és a párjának mi a normális.

Az első feleségem mellett normális volt, hogy a néhai barátommal leszoptuk, megdugtuk egymást. A kérése annyi volt, hogy őt is elégítsük ki.

2024. jún. 28. 08:24
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Mostanában én is ezt érzem, szeretném kipróbálni milyen érzés lehet leszopni egy másik srácot.
2024. júl. 1. 18:22
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
Óh, én is ezt érzem. De aki szereti viszonozhatná is (nem kötelező jelleggel)
2024. júl. 1. 19:13
 19/23 anonim ***** válasza:
71%

Engedj a kísértésnek!csak ne mond el senkinek.Ha nem teszed meg,be fogsz

csavarodni.Így akarod leélni az életed.Lehetsz gazdag,sikeres,de akkor is

míg élsz egy meg nyomorult ember leszel.Szereted a csokit vagy a jő kajákat

képzeld el az életet ezek nélkül.Pont ilyen.Vágyni valamire amit amúgy

könnyem megtehetnél?

,

2024. júl. 4. 09:36
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Én is kipróbáltam, mert izgatott a téma és kívántam is.

Azóta sokkal jobban élvezem az életet, és az esélyeim is a többszörösére nőttek :)

2024. júl. 7. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!