Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bele ferhet meg a baratsagba?
haverom gyakran alszik nalam, es mivel nincs masik agy igy csak együtt tudunk.
egyik ilyen alkalommal nagyon kanos volt es elkezdte maganak verni.
kerdezte hogy ne e zavar. mondtam neki hogy nem.
egy idö utan viszont azt akarta hogy fogjam meg neki milyen kemeny.
meg tettem mert igazabol en is kivancsi voltam milyen, viszont utana a golyoira tette a kezem es nem akarta hogy elvegyem, ugy verte ki. Raadasul meg egyszer megismetlödött egy masik este.
ez meg bele fer a baratsagunkba vagy nem kene ebbe belemenjek? mit gondoltok erröl?
Régi haverommal volt pár alkalommal, hogy kivertük egymásnak 3-4x talán, meg egyszer volt közös zuhanyzás :D
Osztálytársam volt, jelenleg egy műszakban dolgozunk.
Van egy régi mondás, a szex megöli a barátságot. Általában! Tíz esetből hét, nyolc barátság valóban megszakad, ha a barátság keveredik a szexszel. A maradék viszont sokkal jobb, színesebb lesz. Két barátom volt, akivel a barátságon túl is történt ez, az. Az elsőnek az vetett véget, hogy másik városba költöztem. A másodiknak a betegséget követő hirtelen halál.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy neked, ha belefér, hogy a barátod golyóit fogod, simogatod, miközben ő kiveri magának, akkor nyugodtan csináljátok. Nincs ebben semmi rossz. Nagyon sok biszex férfi csak ennyit akar. Azt nem lehet kijelenteni, hogy ebből nem lehet több is, de ez csak rajtatok múlik.
De...!
Ha téged zavar, hogy a barátod golyóival kell játszanod, míg kiveri, nyugodtan mondd meg neki. Ettől még a barátság megmarad.
Ha neked belefér.
Heteróknál nem fér bele szerintem. Ez már buzulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!