Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, uszodában össze lehet veletek futni?
Figyelt kérdés
Volt már uszodában pl. zuhanyzóban valami élményetek?jún. 8. 13:34
2/19 anonim válasza:
Nincs tiltva a biszexeknek, hogy uszodába járjanak - nem kérdezi senki ugyebár a bejáratnál milyen beállítottságú vagy. Ettől ha még a zuhanyzóban, vagy bárhol máshol csinálod és rajtakapnak - akár heteró, akár biszex, akár leszbikus, vagy meleg vagy - kivágnak mint azt a bizonyos macskát.
4/19 anonim válasza:
Nem.
Legnagyobb gombatenyészett ott bármit is csinálni amire vágysz
5/19 anonim válasza:
Szoktam járni, laza kaland is volt már.
6/19 anonim válasza:
Nem, de benne lennék, ha valaki kezdeményezne
8/19 anonim válasza:
Velem össze lehet a pesti uszodákban 😄 Sajnos mem sok zuhanyzós élményem volt eddig 😰 20f
9/19 anonim válasza:
Termálfürdőbe járok télen,heti 1x.Ott kezdtem beszélgetni egy sráccal.Szóba került a szex és kérdezte,hogy próbáltam e már a saját nememmel? Mondtam,hogy igen,még a koleszban. Aztán a zuhanyzóba utánam jött,majd kérdezte,hogy kiverjük e? Belementem,legközelebb már egymásnak,illetve párszor orálisan csináltam neki.Mással nem volt semmi,viszont azt látom,hogy néznek,de nem mer senki kezdeményezni,ahogyan én sem :)
10/19 anonim válasza:
Össze lehet, de semmi ilyesmi nem volt még sajnos. 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!