Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miert erzem rosszul magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem rosszul magam emiatt mikor elveztem?

Figyelt kérdés

Hetvegen hazibulit csinaltam es elegge berugtunk haveronmal.Buli utan ugy alakult hogy együtt aludtam vele egy agyba mert mas szobaba meg sehol nem volt mar hely.

Az ejszaka annyira kivantuk mar a szexet hogy nem birtunk aludni es orakig beszelgettünk aztan egyszer csak egymasra masztunk es ugymondd szexeltünk.

Most viszont rosszul erzem magam emiatt pedig nem kene mert jo volt. Miert?

Ö 16 en 25 eves.

jún. 5. 18:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Lehet a kora miatt
jún. 5. 18:29
 2/27 anonim ***** válasza:
78%
Mit jelent az úgymond szex? Ki mit csinált?
jún. 5. 18:30
 3/27 A kérdező kommentje:
Csak annyit hogy egymasra masztunk egy ideig csak boxerba de aztan az is lekerült es igy elveztünk el mindketten
jún. 5. 18:52
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Miért érzed rosszul magad? Szerencsés vagy.. Engem csak az élet szopat, nem más... 😒
jún. 5. 18:53
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Én lehet be is raktam volna neki
jún. 5. 18:55
 6/27 A kérdező kommentje:
Nem raktuk be egymasnak csak összedörzsöltük
jún. 5. 18:58
 7/27 anonim ***** válasza:
90%
6# Bocsi, csak oldani akartam kicsit a feszkót, humorral elütni a dolgot. 4-es voltam. Figyelj: jól éreztétek magatokat? Ha igen, csak ez számít, ne bánd meg.. Nem sérült benne senki, nem? Szóval ne szégyelld. Ha jó volt, lehet ismétlés, ha nem, akkor nem.. 🤷‍♂️🤷‍♂️ Most nézz rám, nekem haverom sincs, házibuliban SOHA, értsd szó szerint SOHA nem voltam, a szex meg valami betegség..? Ne érezd rosszul magad. Akkor én mit szóljak? Öcsééémm... Soha életemben nem szexeltem, kb ilyen szinten vagyok. Viszont engem bevehettetek volna harmadiknak.. 😂😂 Ejnye...!
jún. 5. 19:32
 8/27 A kérdező kommentje:

7 semmi gond ertettem 😄 igyekszem ezt helyre tenni magamban igen.

Oh hat azt sajnalom, miert nem amugy?

Mennyi idös vagy?

jún. 5. 19:41
 9/27 anonim ***** válasza:
80%
8# Bárcsak nekem lenne ilyen haverom... Én egy 33 éves fiú vagyok egyébként. No para, lazaság.. 😉😉😎
jún. 5. 19:51
 10/27 anonim ***** válasza:
78%
8# Becsüld meg a haverodat, nem rosszból mondom.. A történtektől függetlenül. Bárcsak nekem is lenne ilyen jó barátom...
jún. 5. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!