Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehet megtudni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtudni, hogy egy csaj milyen az ágyban?

Figyelt kérdés

Foglalt, egész konkrétan barátnője van, de tudom, hogy biszex, és ismerek egy olyan pasit aki volt vele. Igazából az ex párja a haverom, de olyan normálisan váltak el, hogy a pasi semmit nem akar mondani, se jót, se rosszat. De nagyon izgat a csaj és tudni szeretném milyen lehet az ágyban, de ő sem beszél erről, és a barátnőjével is csak csókolózni láttam, sajnos semmi többet.:(

Annyit mondott, hogy kifejezetten kielégítő a szexuális élete, és nincs szüksége kiegészítésre (én). Azt is ki tudtam szedni belőle, hogy pasival is élvezte a szexet. Vannak valami jelek amiket meg lehet figyelni, és utal arra milyen egy csaj az ágyban?:) (a barátnője is nagyon nőies, nem rövidhajú, fiús ruhákat hordó és stb, és a szóban forgó csaj is nagyon csajos. Ez mit jelent?:))

2024. máj. 29. 03:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nincsenek ilyen jelek, ugyanakkor nevetséges, hogy mennyire csorgatod a nyáladat mindenféle információmorzásra egy olyan nő iránt, akivel úgyse fogsz még csak csókolózni se soha.
2024. máj. 29. 04:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondta hogy nincs szüksége kiegészítésre akkor miért rugózol ezen. Nincs esélyed nála ennyi, s onnantól már csak felesleges fordítasz rá energiát. Kérdés meg is válaszolva.
2024. máj. 29. 05:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem azért fordítok rá energiát, tudom, hogy nem lehetek vele. De ha ott van, csak őt tudom nézni, sokszor gondolok rá, szeretném elképzelni szex közben.😅 Főleg most a barátnőjével, hogy vajon ki a “pasi” a kapcsolatban, mert külsőre mindketten nőiesek.😅
2024. máj. 29. 05:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A nők minden férfivel másképp viselkednek az ágyban. Mondhatnám a férfin múlik, hogy mit hoz ki belőle.
2024. máj. 29. 06:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"2 vagyok

Kérdező, a saját példámat leírom neked és gondolkodj el ezen öregem. Én kivakartam az egykori párom a sz.rból, konkrétan az alkoholizmusból, amire azt mondták a közös barátaink, hogy tegyél le róla. Nem kis meló és lemondás volt, mire sikerrel jártam/tunk. Aztán elkezdett r.banck.dni. Én hagytam mindent a f.szba, és léptem. Na most egy ideig csinálta ezt, aztán összejött egy nála majdnem 20 évvel fiatalabb pénzes kiscsajjal. Onnantól kezdve megszűntek a férfiak. S nem a pénz miatt. Mert hogy a nevelt lányom, aki a volt párom gyermeke, az meg full leszbi, feminista férfigyűlölő.

Ezt csak azért írtam le, mert ha két nő egymásra talál, ott egy olyan kötelék alakul ki, hogy egy férfinak csak úgy van esélye közéjük férkőzni ha ők f.szt akarnak.

2024. máj. 29. 06:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyapám mondta: ne fuss a szekér után, amire nem engednek fel
2024. máj. 29. 07:08
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Fölösleges köröket futsz.

Egy biszex nő számára egy nő sokkal több élvezetet és érzelmi támogatást tud nyújtani.

2024. máj. 29. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

"Egy biszex nő számára egy nő sokkal több élvezetet és érzelmi támogatást tud nyújtani." - ez az infó honnan van? saját tapasztalat?

de vajon minden biszex nő egyforma és sokkal jobban vonzódik a nőkhöz, mint a férfiakhoz? nincs is olyan biszex nő, aki inkább "pasipárti"?

2024. máj. 29. 09:35
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

8. Nem kell spekulálni. Egy nő sokkal jobban ismeri a női testet.

Ha szingli lennék, biztos hogy nőt keresnék.

2024. máj. 29. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:

9:

Nem ismerés kérdése, hanem azé, hogy kinek az érintésére vágysz.

Nyilván vannak olyan biszex nők, akik a nőkre jobban vágynak, mint férfira, de azt mondani, hogy _minden_ biszex nő nőre vágyik inkább és egy férfinek _semmi_ esélye nincs egy biszex nőnél (kivéve, ha "ráfanyalodik", mert nincs másik nő), az biztos, hogy nem igaz.

2024. máj. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!