Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Fiúval, orálra mi a kedvenc pózotok?
Figyelt kérdés
És ebben a pózban kapni szereted vagy adni?máj. 19. 14:01
1/12 anonim válasza:
Kedvencem amikor en allok o pedig terdel elottem.
2/12 anonim válasza:
ülök és előttem áll
vagy fekszik, én a lábai között
adni
3/12 anonim válasza:
Ha terdelek ő áll és falhoz vagyok nyomva és úgy dugja a számat, így nem tudok mást csinálni csak amit ő akar.
4/12 anonim válasza:
Amikor előttem áll én elé térdelek és a számba adja magát :)
5/12 anonim válasza:
Ha hátradőlve ül a kanapén én pedig a lábai között térdelhetek.
6/12 anonim válasza:
Kapni fotelben ülve kicsit lecsúszva, hogy közben ujjazni is tudjon.
7/12 anonim válasza:
én még sohasem szoptam, de engem izgatna, ha úgy szophatnék egy férfit,
-hogy mindketten meztelenek vagyunk, az aktív fekszik a hátán, és én oldalt fekve oldalról szopom őt
-vagy a zuhany alatt meztelenül állunk, miközben jön ránk a forró víz és én előtte térdelve szopom őt
bárcsak találnék ehhez partnert...
ha találnék egy ehhez egy aktívot, talán hagynám is hogy megdugjon...
8/12 anonim válasza:
Adni. Úgy, hogy térdelek előtte, ő pedig két kézzel ráfog a fejemre mindkét oldalt és szétdugja a számat.
9/12 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy aktív ült, én lábai között térdeltem (ez a legjobb szerintem), meg kocsiban is volt, hogy mellette ültem és ráhajoltam, de az kicsit kényelmetlen.
De vannak még pózok amiket szívesen kipróbálnék:D
10/12 anonim válasza:
Adni szeretem inkább, de kapni is. Fal elé teszek egy alacsonyabb sámlit, a falnak háttal leülök. Akit szopnék, ő velem szembe áll, két kézzel a falnak támaszkodik, és úgy adja a számba a farkát. Felfelé görbülő farkat szoptam így, nagyon jókat élvezett az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!