Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Strandon fel szokott állni neked?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon fel szokott állni neked?

Figyelt kérdés

Hogy kezeled?

Maszturbálsz ott?

2024. máj. 15. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Gyakran előfordul, hasra fordulok és megvárom amíg elmúlik. Ha sok az inger akkor irány a wc vagy a kabin.
2024. máj. 17. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen. Próbálom takarni, de nem mindig tudom. De kezd egyre kevésbé zavarni.

19f

2024. máj. 24. 14:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Hasra fordulok,volt hogy észre vette egy meleg pasi,később elvonoltunk

és leszoptuk egymást.

2024. máj. 24. 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Akik irjatok, hogy fel szokott allni mennyire gyakran maszturbaltok? Fura szamomra, kb sosem volt spontan erekciom, igaz mar eleg koran elkezdtem hokizni.
2024. máj. 24. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
13# Aha... Egy tök idegen, random pasi csak úgy félrehívott szopni.. Hihető..
2024. máj. 24. 21:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem ezt a kontrollálhatatlan spontán erekciót. Tini koromban is jártam nudizni a szüleimmel de még akkor is tudtam kontrollálni. Nem mondom, hogy elvétve nem fordult elő, de megtanulható. Ugyanakkor ha ruhában láttam csajokat az utcán, akkor símán felállt amikor elkezdtem fantáziálni róluk, csak ugye ruhában nem feltűnő ezért nem gáz. Magyarul az egész azon múlik, hogy fantáziálok-e vagy sem. Csak a saját gondolataidat kell megtanulnod irányítani és fogod tudni irányítani a farkad is!
2024. máj. 25. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Hogy nekem nem volt soha szerencsém leszopni senkit
2024. máj. 25. 16:21
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Szerencse ritkán adódik, keresni kell a lehetőséget!
2024. máj. 25. 18:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!