Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabibi2 kérdése:
Meleg vagyok vagy hetero?
Figyelt kérdés
Nős vagyok és a nők után fordulok meg, de mikor nővel vagyok mindig arra gondolok mikor fiuval csináltam.2024. máj. 12. 13:09
2/6 anonim válasza:
Bi vagy. Nős vagy, de mielőtt megnősültél voltál fiúkkal is, ami eszedbe jut, amikor nővel szexelsz. Nincs ezzel semmi baj, amíg nem csalod meg a feleségedet, azzal, hogy a tudtán kívül fiúkkal szexelsz.
4/6 anonim válasza:
Mindig fiukra gondolsz szex kozben? Lehet anelkul fel se allna, azert ez is fontos. Lehet meleg vagy, csam ertekeled a noi szepseget, de szexulaisan csak ferfiakra gerjedsz. Ha igy van nem tudom miert nosultel meg, ha tudod novel nem tudsz ugy szexelni hogy ne pali jarna a fejedben... Ez igy hosszu tavon gazesz, sot tiszteletlen a felesegedd szemben. Parszor sz ember agya elkalandozik es mast kepzel oda, de hogy mindig... Az nagy taplosag.
5/6 anonim válasza:
#4 Fú, de mennyi srác van úgy...
6/6 anonim válasza:
Hagyd meg a nejed egy igazi férfinak, aki VALÓJÁBAN ot dugja, nem egy képzeletbeli faszit... Őszintén meddig akarod még ezt titkolni? Vagy nyílt házasság vagy válás... Ha valaha szeretted azt a nőt, nem hagynád,hogy veled kelljen élnie. Hanem egy olyannal, aki tényleg vonzódik hozzá, a testéhez es valójában szereti. És te is boldogabb lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!