Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségeim vannak az említetteken kívül ehhez? Tapasztalatok? (21/L)
21 éves szűz lány vagyok, nem volt még párkapcsolatom. Ismerkedtem, találkoztam srácokkal, de nem találtam még olyat, akivel igazán komolyra tudtam volna fordítani a dolgokat (mind intimitás, mind kapcsolat tekintetében).
Viszont fantázia szintjén el tudom magam képzelni korombeli lányokkal is és szeretném ezt a valóságban is megtapasztalni.
Ez már elég régóta foglalkoztat, volt is egyébként egy kissé ilyen jellegű "élményem" nemrég. Azóta egyébként beszéltem a lánnyal és kiderült, hogy csak én éltem meg ilyen intenzíven a dolgot, nem volt ebben semmi több a részéről. Csak nekem a fentiek miatt teljesen máshogy jött le, hogy kettesben vagyunk és hozzáért a meztelen bőrömhöz.
Gondolkodtam már ilyen jellegű masszázsban is, de nem akarok egy teljesen idegennek fizetni ilyen jellegű dolgokért, az kb olyan szintű dolog a szememben, mint a prostizás. Tinder és társai úgyszintén kilőve.
21 vagy még...
Legyél nyitott és jönni fog az alkalom!
Nem kell siettetni.
"Én pl ezért írtam, hogy ha gondolja írjon.. elveszik a levelem a sok között."
Ok, természetesen nem ilyen célú privátokra gondoltam :).
Ha gondolod írj nyugodtan, én is nagyon hasonló helyzetben vagyok.😅
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!