Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
Éppen fürödtünk, és avval viccelődtünk, hogy “gyere szex”, meg ilyesmik. Aztán kérte, hogy forduljak meg, és megfogta a csípőmet. Majd imitálta, hogy megdug, azonban a farka hozzáért a fenékhajlatomhoz. Szerintetek erőltessem, vagy hagyjam?máj. 8. 19:07
2/7 anonim válasza:
Ne erőltesd, de tehetsz ilyenkor ráutaló magatartást, hogy ne csak játéknak tűnjön. Utána úgy is kiderül, hogy mind a ketten kívánjátok, 😊
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez már valami.
Illetve nem tudom. Én 13 évesen fürödtem először haverommal közösen. Vele együtt ismerkedtünk a szexualitással.
Így a fürdésből faszverés lett, majd szopás egymásnak.
Mivel csajunk nem volt, kanosnak meg kanosak voltunk.
6/7 anonim válasza:
Igazából ott volt a lehetőség, hogy rámarkolj, te meg kihagytad. Semmit se kellett volna erőltetni, csak fogadni a közeledést.
7/7 anonim válasza:
Igen, de ne erőltesd, hanem hívd át újra fürdeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!