Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok, vagy ez csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok, vagy ez csak a helyzet miatt alakult így?

Figyelt kérdés

23L vagyok egy buliban kicsit becsíptem és egy barátnőmmel együtt elmentünk egy sráccal. Nagyon aranyos volt mindkettőnknek tetszett, ezért nála kötöttünk ki.

Már magam se tudom hogy miért de belementünk hogy hármasban legyünk…

Jó volt de azóta van egy visszatérő kérdésem… ha nem csak a fiúval foglalkoztam hanem a barátnőmet is kényeztettem, (csók, nyalás, simogatás) és élveztem amikor a fejem vagy ő vagy a fiú a barátnőm puncijához irányította, akkor biszex vagyok?

2024. máj. 4. 06:45
A kérdező szavazást indított:
Biszex vagy!
Nem vagy biszex csak egy alkalom volt.
43 szavazat
 1/5 anonim válasza:
72%
Mondok én neked valamit. Szerintem minden nő biszex. Ha nekem valaki itt most azzal jön hogy "egy piás csók még nem jelent semmit, "blablabla" akkor had mondjam el hogy én heteró férfiként soha a büdös életbe nem tennék ilyet egy másik férfival még ittasan se. Biszexuális vagy, ahogy szinte minden másik nő is az. Fogadd el.
2024. máj. 4. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg igen. Mikor engem “vittek bele” hasonló módon, én is hasonlóképp oldottam magamban a történteket. Aztán csitultak a vihar bennem, és szép lassan kezdtem megélni a bi vágyaim.
2024. máj. 4. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

A kérdésedben benne van a válasz, élvezted amit csináltál!

Ez itt a lényeg, az alkohol csak segített ellazulni.

Szóval igen, biszex vagy, de ezzel nincs semmi baj.

2024. máj. 4. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagy biszex, csak néha, amikor pont olyan a helyzet és a hangulat. Én is vagyok így néha 😃
2024. máj. 4. 09:58
 5/5 gabor49 ***** válasza:
42%
nem vagy az a buli és a pia valtotta ki belőled
2024. máj. 5. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!