Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nehéz összehozni ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz összehozni ilyet?

Figyelt kérdés
Harminc körüli vagyok. Barátság extrákkal kapcsolatra gondolok. Abszolút haveri viszonyra ahol alkalom adtán előfordulhat ez meg az kölcsönös érdeklődés alapján. Nem feltétlenül hirdetés akar ez lenni, de kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek erről.

ápr. 30. 16:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
10 ugyan igy vagyok en is, de nekem nem elsódlegesen fontos a szex.
máj. 3. 16:24
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 vagyok, és az a tapasztalatom eddig, hogy még az extrákat is nehéz összehozni :D Amúgy jó lenne egy ilyen, mert így könnyebb lenne a másikban megbízni, ha arra kerülne a sor, hogy kipróbáljon az ember pár dolgot. Én úgy látom, hogy nem egyszerű az ilyen sajnos.
máj. 4. 13:07
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

A korosztályod vagyok.

Én is keresek egy ilyen extrát :)

máj. 4. 14:00
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi barátaim mellett nálam és létezik ez a külön kategória, azok a barátok, akikkel extrákat is adunk egymásnak.

Egyáltalán nem nehéz összehozni. Néha inkább azt a nehezebb eldönteni, hogy melyikkel legyek :)

máj. 4. 15:50
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked szerencséd van. Én maximum 30 éves srácot keresnék kipróbálni ezt-azt, de nekem nem jött össze eddig :D
máj. 4. 16:05
 16/35 anonim ***** válasza:

15

A 14es vagyok, nem tudom kinek írtál, de ha nekem, akkor a jó testi adottságaim és a kinézetem miatt vagyok "szerencsés", illetve a közeg miatt amiben mozgok, ott sok a hozzám hasonló jó srác, és könnyű összejönni a legtöbbjükkel.

máj. 4. 18:39
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

De hol vagy, hogy könnyen találsz valakit? :)

máj. 4. 20:50
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Uszodában :)
máj. 6. 16:57
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Te a 16 os vagy? :)

máj. 6. 17:06
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen kapcsolatra keresek 30 alatti srácot, de nehéz találni.
máj. 8. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!