Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, simán kidobnátok a pasid, ha elmondaná, hogy amúgy ő is biszex?
Én lényegében minden barátnőmnek elmondtam, hogy bi vagyok, de nincs ellenemre a monogám kapcsolat sem. Az esetek 10 százalékában volt hátrány a kinyilatkoztatás és nemtetszésüket kaptam cserébe. Ilyenkor nem ők dobtak, hanem én léptem tovább, illetve közös megegyezéssel, mert mások az elképzeléseink. 60 százalék nem ítélt el, de közölte, ha nem csalom meg se nővel, se pasival, akkor nem probléma. Egy részüket még izgatta is a gondolat, de nem kívántak osztozkodni senkivel. Voltak, akik szexben kedvelték az ilyen irányú játékokat is kettesben. (részeteket fantáziátokra bízom) A fennmaradó 30 százalékot viszont konkrétan izgalomba hozta a biszexualitás. Többen már tisztában voltak a saját biszexualitásukkal, egyesek pedig előtte is eljátszott a biszexualitás gondolatával. De egy biszexe nő sem volt, akit zavart volna a férfi biszexualitás!
52F (Nagyjából 45-50 partnerem volt eddig, többségük nő. Azok közé tartozom, akik elsősorban nővel való párkapcsolatomban, a nővel együtt szeretem megélni a biszexualitásomat, vagyis hármasban, négyesben. Hozzátenném, egyetlen páromat sem csaltam meg soha! A párkapcsolatot nem keverem össze a szexuális vágyaimmal!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!