Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene jól kiveitelezni a zsebhokit, úgy hogy ne bukjak le vele?
Figyelt kérdés
nagyon kipbóbálnám valami rizikós helyen, ahol bene van a pakliba a lebukás2024. ápr. 24. 11:11
1/10 anonim válasza:
buszon/vonaton tedd szorosan magad mellé a táskád
jó időben csak rövidnadrág, amiből ki tudod bújtatni, és visszahúzni, ha jön valaki
3/10 anonim válasza:
Mondja,rendbe van maga agyilag?
5/10 anonim válasza:
Zsebhoki az, ha kivágod a zsebet, a gatyából kiveszed a farkad,(vagy nem is veszek gatyát ) és zsebedbe nyúlva fogod a farkad és úgy húzogatod a makkot. A lassan csinálod és 2 ujjal, kicsi az esély a lebukásra. De így elég soká élvezel. No meg aztán ott lesz a markodban az eredmény, vagy előtte zsepit tegyél be ! Így tudod csinálni órán, buszon, moziban, vagy akár sorban állásnál is !
6/10 anonim válasza:
Zsebhoki az ha nadrágon keresztül a zsebbe nyulva rejszolsz
8/10 anonim válasza:
Nem kell kivenni a farkat, benyúlsz a zsebbe és izgatod, " morzsolod" a makkodat gatyán keresztül...én annó gimiben tanórán is megcsináltam..
9/10 anonim válasza:
De ez mennyire szánalmas már? Tucatjával szerezhetne magának partnert, élvezhetne zárt ajtók mögött minden létező variácóban, de nem. Külön gratulálok az agyhalott igényteleneknek. Meg is érdemled az életet, amit élsz.
10/10 anonim válasza:
Én is csináltam már buszon is utcán is. Nagyon izgis az egyszer biztos😁😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!