Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shemale, transz kapcsolatot próbálnék, van olyan akinek nagy tapasztalata van ilyen téren?
Figyelt kérdés
49/F nem volt ilyen kapcsolatom, eddig csak nőkkel voltam, de egy csúnya válás és a szexuális kíváncsiság, talán a kor vagy valami rejtett hajlam miatt, kipróbálnék, nőies transz, shemale, kapcsolatot.
Ha valaki bevezetne ebbe a világba egy kezdőt, vagy van olyan akit izgat, ha ilyen téren “szűz” férfival lehetne, írjon hol érdemes ismerkedni, hogy lehet ilyesmit kipróbálni.
2024. ápr. 13. 14:11
1/10 anonim válasza:
Private Szabina most lett 50 és azt a jóslatot kapta egy cigányasszonytól, hogy kétszer fog házasodni. Az első férjével megromlott a kapcsolata már és szerintem nyitott lenne egy új komoly kapcsolatra. Influenszer, így könnyen megtalálhatod. Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, mert ez lehet a sors keze.
3/10 anonim válasza:
Egyszerű a dolog. Keresel egy neked tetsző hirdetőt és elmész hozzá. Kipróbálod milyen, ha izgat mész másokhoz is és ennyi.
Elsőre ne akarj párt találni meg kicsit túlkoros is vagy többsége fiatal
4/10 anonim válasza:
nyomorék nárcisztikus hisztérikus identitászavaros pszichopata mind. nem véletlenül transzok. volt élményem többel is. felejtsd el, ha jót akarsz!
5/10 gabor49 válasza:
nehéz talalni igazan helyes aranyos shemale t a többsége ronda és férfias én is régóta keresek 50/f
7/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Ezek kamu fizetős lehúzós oldalak
Meg majd pont egy Domino Presley meg Natalie Mars keresne partnert és magyarul is megtanultak Ana Mancinivel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!