Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, valakinek transz fiúval tapasztalata?
Olyan szituációra gondolok, ami velem is megtörtént. Anno megismerkedtem egy transz fiúval, aki egyáltalán nem kezdett még bele a hormonterápiába, egyebekbe és bár elég hamar kiderült róla, hogy transz férfi és nem egy nő, már kialakultak bennem érzések, vonzalom az irányába. Akkor nekem a transz téma elég új volt és eléggé össze is zavart ez a helyzet. Sokáig nem is akartam elfogadni, hogy a nőt láttam meg benne és az adta a vonzalmam alapját. Eléggé kiforratlan volt a személyiségem is emellett és az igényeim még nem körvonalazódtak, mit is szeretnék igazából. Mára már tudom, hogy a nők érdekelnek kizárólag.
Más került hasonló helyzetbe? Elmesélné nekem?
Édesistenem..
Azt írtam transz férfi! Biológiailag nő, de férfinak érzi magát. Így már tudod értelmezni?
Az exemmel ezért mentünk szét.
Éreztem, hogy valami nem oké, a szex se volt olyan, a dinamika is fura volt, ezért szakítottam. Két évre rá coming outolt, hogy õ pasi.
És nem, nem volt kifejezetten butch, sõt.
Tök jó érzés az első néhány embernek tettetni a hülyét, vagy pont, hogy nem tettetni. Pedig rendben van a kérdező megfogalmazása.
Én nem tudok tapasztalatot mondani. Leszbikus transznemű lány vagyok, de eddig még csak cisznemű barátnőim voltak, és most már két és fél éve kapcsolatban is vagyok.
Ez a kapcsolaton belül kiderülő transzneműség hatalmas teher lehet akkor a kapcsolatnak. Nekem van egy ismerősöm, szintén transznemű nő, aki sok éve együtt volt már a párjával (aki cisznemű nő), mire comingoutolt. Aztán valahogy együttmaradtak, pedig a párja elmondása szerint heteroszexualitás volt. Gondolom a személyisége lehet az, ami végül mégis egyben tartotta a kapcsolatot, és ezáltal rájöhetett a párja, hogy mégsem hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!