Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lennék emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék emiatt?

Figyelt kérdés

10 évesen csókolóztam először, az egyik barátnőmmel. Filmet néztünk amiben egy pár csókolózott és mi is kipróbáltuk. Izgató volt akkor is, csak nem tudtam mire vélni az érzést.

Azóta se volt dolgom lánnyal, viszont tesómnak lett barátnője és olyan mintha kicsit többet éreznék. Tegnap este maszti közben azon kaptam magam, hogy róla fantáziálok.

Ez nagyon ciki? Egyáltalán nem akarom elhoppolni a csaj, szeretem tesómat is a csajt is, és őket is mint párt. Nekem is van barátom, esély se lenne, hogy nővel próbáljam ki, mert nem szeretnék megcsalni senkit és emiatt elhagyni sem. Viszont nem hagy nyugodni a gondolat.

Biszex lennék?

20l

2024. ápr. 3. 19:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy teljesen homofób a családom...
2024. ápr. 3. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

A homofob csaladnak ehhez nincs koze, ezek alapjan amit leirtal, szerintem biszex vagy. Leginkabb amiatt, mert a lanyrol fantazialtal. Bar igazabol en nem tudom, hogy heteroknal van-e ilyen, de en biszex vagyok, es velem mindig.

20l

2024. ápr. 3. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Az, hogy a családod homofób, teljesen irreleváns most.

Igazábol igen, meg van benned a biszex hajlam.

Egyébként attól, hogy kapcsolatban vagy ezt, nőként könnyen ki tudod élni, bavesztek egy csajszit harmadiknak, akivel a pasid nem foglalkozhat.

A pasik örülnek ennek, és ergo nem kell megcsalnod a párod!

2024. ápr. 3. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van benned bi érdeklődés, de én csak akkor neveznélek annak, ha meg is éled, és bejön.

Ezt viszont én csak akkor tenném, ha szingli vagyok.

2024. ápr. 3. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:

A 3-as szex egyáltalán nem megoldás... Barátom sem szeretné és én sem. Ha valami jól működik kár elrontani, féltékenyebb alkat vagyok, nekem biztos rosszul esne az is, hogy csak rá is nézett. 😅🫠(nem hisztérika vagyok, hanem alacsony az önbecsülésem)

Annyiból gondoltam fontosnak a családi részt, hogy félek, hogy emiatt valahol elnyomom magamban ami miatt nem merem felvállalni.

2024. ápr. 3. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos ez az a nyomás ami miatt sokan nem merik bevallani maguknak.. Ez alapján van biszex hajlamod ha fantáziáltál is róla, amit az első 'próba'csók befolyásolt a későbbiekre.. Ebben a korban az ember érdeklődő a szexuális identitása miatt amúgyis hogy milyen lehet. Szerintem hagyj időt magadnak és nem kell hogy becímkézd magad valamilyen szexualítás alá, tedd ahogy neked jó és ésszerűen.. vigyázz az érzelmekkel ha a jelenlegi kapcsolatod nagyon jó a pároddal.

Azt hiszem ennyi tőlem mint tanács 30+N (túl vagyok a szexualitás kérdéseken)

2024. ápr. 4. 01:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!