Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkülönlegesebb vagy legfurcsább biszex- meleg szexuális élményed?
ahhj de szerencsések vagytok...
én is szívesen kipróbálnám egy férfivel
engem főleg az anál izgatna passzív szerepben...:)
Hármasban voltunk egy barátnőmmel és egy haverunkkal... Így, ilyen tömény erotikától csöpögő szeánszon soha előtte nem vettem részt. Olyan volt mintha be lettünk volna drogozva, életem egyik akkora élménye lett, amit a VIP fiókba tettem el a fejemben. 🤗
Nő vagyok.
Egy csaj ismerősöm várt a helyi kocsmájában. Úgy beszéltuk meg, h osszebújunk. Erre a kocsmában volt egy masik srác haverja, akivel régebb óta ismerik egymást, s erre bevágtak pár pálinkát. Én csak egyet, h tudjak teljesíteni, meg amúgy sem iszom. Szóval hárman átmentünk a csajhoz. Azonnal elkezdtem a csajjal smacizni. Kozben kaját főzőcskéztem. Addig a sráccal smacizott. Majd a srác felemelte a csajt, s vitte is az ágyba. Gyorsan csatlakoztam. A srác rakta a csajt ezerrel, én pedig a csaj mögött voltam, tapiztam a melleit, de engem felpofozott a csaj. Miközben a srác tolta, én elélveztem. Szex után én és a srác félrevonultunk, s a srác kérdezte, h mi ez a pötty a farkán. Mondja h nem melegségből... De én csak néztem a faszát, ahelyett h odanyúltam volna. Ti mit csináltatok volna?
Amúgy biszex vagyok, de inkább meleg...
35 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!