Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Külföldi vagy magyar egyetemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi vagy magyar egyetemi kalandok?

Figyelt kérdés

Kinek milyen kalandjai voltak és hogyan alakultak ki? Alkalmi, barátság extrákkal esetleg párkapcsolatok?

Hamarosan egyetemista leszek, kíváncsi vagyok mi várhat rám

F/20

2024. márc. 7. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jó.
2024. márc. 7. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Angliai egyetemeken van a legtöbb meleg és biszex.Itt nem írnám ki a nevét,

de nagyon sok jó élményeim vannak.Kolesz,wc klubok.

2024. márc. 8. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Komáromi Selye egyetem: Csoporttársam próbálkozott be. Én úgy gondoltam, hogy csak haverkodunk, lógunk, együtt tanulunk satöbbi. Sőt bennem fel sem merült, hogy ő nem heteró, nem szoktam az ilyesmit megkérdezni. A nagyon melegeket elkerülöm nagy ívben, mert örökké bepróbálkoznak, a lányok idegesítenek, szóval maradnak a hetero pasik, mint haverok.

Lényeg, hogy konkrétan messengeren felvilágosított, hogy ő amúgy meleg és azért lógott velem, mert remélte, hogy az együttlógás mellett kialakulhat esetleg valami komolyabb is. Meglepett a dolog, főleg mivel én őszintén igazán ronda vagyok, ő meg elég jól néz ki, valószerűtlennek tartottam az egész dolgot, mondom biztos valami idióta prank ez is. Ragaszkodtam hozzá, hogy ezt ne neten beszéljük meg, hanem személyesen egy nyugis környezetben. Végülis az lett a dologból, hogy visszautasítottam a közeledését, mert én tényleg csak haverkodni akartam, meg találna tőlem sokkal jobbat is. Most az van, hogy nem lógunk együtt, jegyzeteket se egyeztetünk. Nagy kár.

2024. márc. 11. 06:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt igen. De semmi extrém
2024. ápr. 16. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt/van kaland.Dgáson kívül minden,az nem izgat fiúval.
2024. ápr. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!