Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk ti mennyi ideig szoktatok orálozni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után unod meg? Mert én pl nagyon szeretem ha lassan és sokáig csinálják de a többség kb 15 perc után unja.2024. febr. 24. 13:00
12/19 anonim válasza:
Én hosszan szeretem, néha azért megpihenve kézimunkával. De úgy 1-1.5 óra simán élvezetes. Lassan, nyálasan, odaadóan.
13/19 anonim válasza:
30-40 percig simán, de utána kell szünet vagy váltás
14/19 anonim válasza:
20-30 percig szívesen. Annál többet már kevésbé, de ha átlagon felül jó érzés szopni az illetőt, akkor még 40 percet rászánok (de annak jobban örülnék, ha ennyi idő alatt legalább két farok élvezne a számba).
15/19 anonim válasza:
Én nem mérem időben ezeket. De ha tippelnem kellene akkor azt mondanám hogy sokáig szeretem csinálni. :)
16/19 anonim válasza:
Max. 10 percig bírom, mert nekem már alig 2 perc után kellemetlen, zsibbad és szó szerint fáj az állkapcsom, illetve én magam nem is szeretem, de a páromnak megteszem, mert ő imádja.
17/19 anonim válasza:
Pár srácnak csináltam,de ők elég hamar elélveztek.Nem mértem,de sztem 5 perc max.
18/19 sanya967 válasza:
hó,hó mi ez a nagy buzulás srácok?
19/19 anonim válasza:
#18 Imádjuk a faszt! :P Megteszett? :) Nem szállsz be szopni? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!