Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elélveztél normális, hogy utána egyáltalán nem izgat a fiú társad?
Volt egy számomra idegen srác akivel egymásnak vertük, és arról volt szó, hogy ez a határ. Én viszonylag hamar el is mentem, mert rég nem élveztem el, de neki még vagy 20 percig tartott a dolog. Pedig már szoptam is (amit ő egyáltalán nem csinált) és vertem neki elég rendesen. Nem is élvezetből mint amikor nekiálltunk, hanem, hogy legyen már vége. Hogyan bírja valaki ilyen sokáig?
Ráadásul miután elélvezett, alíg 10 perc pihi után amikor vettem fel a boxeremet, ő már nem engedte, mert akarta a következő menetet, amire én gondolni sem akartam. Akkor ő fogta magát és elment, kicsivel később már megbántam, hogy nem volt még egy menet. Velem van a probléma, vagy nektek mennyi idő kell újjátöltenetek élvezés után?
Az szerintem jó ha egyszere van az élvezés.
Gondolom sok tapasztalatod van :)
Akkor veled jó lehet.
Jó a partnerednek :)
Igen, én szintén így vagyok vele.
Ezért leginkább azt kedvelem, ha én elégülök ki utoljára, így ha többször igényli a partnerem, élvezettel tudjuk tovább csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!