Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha elélveztél normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elélveztél normális, hogy utána egyáltalán nem izgat a fiú társad?

Figyelt kérdés

Volt egy számomra idegen srác akivel egymásnak vertük, és arról volt szó, hogy ez a határ. Én viszonylag hamar el is mentem, mert rég nem élveztem el, de neki még vagy 20 percig tartott a dolog. Pedig már szoptam is (amit ő egyáltalán nem csinált) és vertem neki elég rendesen. Nem is élvezetből mint amikor nekiálltunk, hanem, hogy legyen már vége. Hogyan bírja valaki ilyen sokáig?

Ráadásul miután elélvezett, alíg 10 perc pihi után amikor vettem fel a boxeremet, ő már nem engedte, mert akarta a következő menetet, amire én gondolni sem akartam. Akkor ő fogta magát és elment, kicsivel később már megbántam, hogy nem volt még egy menet. Velem van a probléma, vagy nektek mennyi idő kell újjátöltenetek élvezés után?

febr. 23. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen így működöm én is.

Ezt a problémát úgy szoktam áthidalni, hogy előre megbeszélem a partneremmel, hogy egylövetű vagyok, és majd én megyek el utoljára, majd akkor, ha már neki is elég, és több menetet nem akarunk, és váge az élvezkedésnek :)

febr. 23. 17:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor Te meddig bírod?

febr. 24. 06:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig bírom és nekem is kb 10 p után jöhet a második kör ha bírja a passzív szája :)
febr. 24. 13:03
 4/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? :)

febr. 24. 13:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Ha elélveztem, fél óra / óra szünet után megint szívesen szopok, esetleg én is el tudok sülni megint, de az újratöltésre inkéább azt mondom, minimum fél óra, és lehet az több óra is. Szopni viszont tudok fél óra / óra múltán is, miután elélveztem.

Ha én nem élvezek el, akár fél órán át is tudok szopni, de az már partnertől függ. Alap esetben negyed órán át szopok egyhuzamban.

Akit érdekel írjon, F40+ uni, vékony vagyok.

febr. 24. 18:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Minél több annál jobb.Három menet az igazi
febr. 25. 02:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Negyed óra a minimum, hogy izgatóan találjam a gondolatát is...
febr. 25. 13:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy teljesen az.

Én szintén így érzek, reagálok szex után.

febr. 26. 13:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet nálam is, bár izgatni izgat továbbra is, de affinitásom nem nagyon van hozzá. Persze ha olyasvalakivel csinálom, mint egy jó haverom, akkor evidens, hogy befejezem neki, de ő pl szeret szopni közben stb... viszont nekem az már nem játszik olyankor sajnos. Nagyon ritkán van rá példa, hogy több körös vagyok.

28F

febr. 26. 18:18
 10/17 anonim ***** válasza:
1-esnek van igaza. Egy ideje ugy szoktam idoziteni a dolgot, hogy ne en menjek el utolsonak mert a legtobb srac elsules utan mar csak ugy tessek-lassek modjara csinalja, hogy legyen mar vege, en meg azt nem szeretem. Altalabn ismerem a partnereim es igyekszem ugy idoziteni, hogy kozel azonos idoben elvezzunk el. Ehhez sok ev kellett. Korabban az volt, hogy elsules aztan alig vartam h mindenki menjen a maga utjan :-)
márc. 12. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!