Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire lenne gaz ha penzert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gaz ha penzert ki elegitenem haveromat?

Figyelt kérdés

Azt mondta fizetne is erte ha megtennem neki, nincs baratnöje mar egy jo ideje es sokszor kanos.

Egyre többet gondolkozok ezen, meg hogy vajon elmondana e valakinek utana.

Mas csinalt mar hasonlot?

Megbantatok?

F.

febr. 21. 16:18
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Edig ugy erzem nem befolyasolta negativan
márc. 2. 10:29
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha amugy is fizet, miert nem megy prostihoz? Szerintem, nagy esely van ra hogy o is biszex mint te. Csak igy nem olyan gaz megkerni teged hogy igy kimagyarazza, hogy nincs noje
márc. 2. 11:28
 33/36 A kérdező kommentje:

Nem akart prostinak fizetni valamiert.

Azt mondta azt nem elvezne annyira.

márc. 2. 12:12
 34/36 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok, hogy megtetted! Jól tetted! És amúgy élvezted is? Máskor is szívesen leszopod? Esetleg felajánlhatod neki, hogy ha tesz hozzá még egy kicsit, akkor le is nyeled...
márc. 2. 14:37
 35/36 anonim ***** válasza:
24%

Mit gratulalsz neki??!! 🤣🤣🤣 ember mintha valamit elert volna ugy csinalsz, leszopott egy csavot penzert... a prostiknak is garutlalsz minden nap?

Ne erts felre kerdezo nem bantani akarlak, csak nem ertem,.miert jar ezert fejre simi.

márc. 2. 15:20
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Pedig vannak férfi prostik is, ha pasival akarná a biszex léte miatt, vagy vannak akik ingyen is megtennék. Itt nagy kockázatot vállalt, hogy téged kért.

Szerintem itt az a lényeg, hogy titokban beléd van zúgva és tudta/gondolta csak úgy nem teszed meg, (gondolom heterónak hitt), ezért ajánlotta a pénzt.

A 34-es gratulációját én se értem... fura.

márc. 2. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!