Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gaz ha penzert ki elegitenem haveromat?
Figyelt kérdés
Azt mondta fizetne is erte ha megtennem neki, nincs baratnöje mar egy jo ideje es sokszor kanos.
Egyre többet gondolkozok ezen, meg hogy vajon elmondana e valakinek utana.
Mas csinalt mar hasonlot?
Megbantatok?
F.
febr. 21. 16:18
22/36 anonim válasza:
Pénzért gáz. Ha szívesen csinálnád neki, akkor ingyen is megteheted.
23/36 anonim válasza:
Lehet csak a lelki megnyugvása miatt ajánlt pénzt. Hogy ne gondold, hogy téged kihasznál. Én a helyedben azt mondanám, hogy Oké, megteszem, nem ingyen ! A következő sört Te fizeted ! Vagy viszonozza ! De szerintem nem akarja viszonozni neked.
24/36 A kérdező kommentje:
Lehet, de azota megtettem neki :-D
márc. 1. 22:28
26/36 A kérdező kommentje:
Nem azt nem 😅
márc. 1. 23:02
27/36 anonim válasza:
Ha bejön tedd meg, de ne kérj érte pénzt szerintem.
Maximum ha àlcának akarod, hogy te nem is a vágyais miatt csinalod hanem csak a pénzért.
De akkor is ha rendszeres lesz nem szep dolog pénz elfogadni érte. Inkabb legyen kolcsonos
28/36 anonim válasza:
Ő is leszopott téged vagy kiverte neked? Nem befolyásolja negatívan most a barátságotokat?
29/36 anonim válasza:
Ingyen is leszopnám, és nyelném le a friss anyagot, akár viszonzás nélkül is.
30/36 A kérdező kommentje:
28, nem ö engem nem
márc. 2. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!