Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, látták már valakinek a szerszámát "vegyes nemű" társaságban?
Hogy történt?
Velem pár éve volt ilyen...
20f
Feltételezem, nem a kisgyerekkorunkra kérdeztél rá, mert akkor gyakran vannak pucéran a gyerekek magukrtól is.
Tini koromban soha nem történ ilyesmi.
Először huszonegynéhány éves koromban nudiztam. Körülbelül ezren lehettünk pucéran. Naturista találkozók, családok, gyerekek, idősek, felnőttek, nők, férfiak.
Kétszer is volt
Egyszer osztálykiránduláson a strandon öltöztünk át törcsi alatt és véletlen lecsúszott akkor vagy 20osztálytárs lányok fiúk vegyesen látta
Egyszer meg nyári táborba a lányok 4x annyian voltak mint a fiúk így ha fiúk végeztünk a zuhanyzással akkor a lányok jöhettek oda is
A zuhanyzók nyitottak voltak így a lányok türelmetlenkedtek és bejöttek sürgetni minket de mi nem.zavartattuk magunkat
12es vagyok
Kimaradt hogy gólyatáborba volt anno melyik csapat épít hosszabb láncot a ruháiból na ott levettem a boxert és vagy 10 percig voltam meztelen 100 ember előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!