Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, akiket valamily...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok, akiket valamilyen abúzus ért fiútól/férfitól, lánnyal/nővel azért tudtatok (szexuális) kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfiként válaszolhatok (biszex vagyok), volt már nőm, akit sajnos abuzáltak gyerekkorában, és volt orgazmusa, viszonylag könnyen. Lelkileg viszont tropa. Ismertem néhány ilyen lány még rajta kívül, nem befolyásolja feltétlenül az irányultságot egy abúzus, se feltéelnül az orgazmuskészséget, de persze okozhat lelki- és/vagy testi blokkokat.

A youtube-on meg a minap láttam interjút egy lánnyal, akit az anyja újabb és újrabb párjai, illetve azok fiai folyton abúzálták, jelenleg van olyan párja (pasi), akit szeret, és bevallása szerint a hüvelyi közöülést szereti így, hogy vonzó partnerrel cisnálja, de persze lelkileg nincs rendben a lány (most 21 éves).

Pszichológiát is tanultam, kutatások szerint a végletesség jellemző leginkább az abuzáltakra, pl vagy szexfüggővé válik, vagy elmegy a kedve az egésztől. De az orientációra nem igazán szokott hatással lenni önmagában az abúzus ténye. Az önbizalomra és a mások iránti bizalomra nézve annál inkább nyomot hagy.

2024. febr. 18. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!