Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak, fiúk! Amikor férfi/fi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Amikor férfi/fiútársatok nadrágotok csomagjára pislant, le szoktátok venni, kiben van benne "a" hajlam? A nézésből kiderül, én azt vettem észre.

Figyelt kérdés
2024. febr. 13. 18:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, rendszeresek az odanézések, és ez egyértelműen elárul mindent.
Senki nem pislant oda, úgy látszik, nincs nekem ott semmi érdekes.
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
A. Egyértelmű a. Nem csak nadrágban, de öltözőben is.
2024. febr. 13. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Középkorú férfi vagyok és amikor a múltkor egy szolgáltatónál voltam ügyintézni,a huszonéves ügyintéző srác úgy nézett rám,hogy abban minden benne volt.Az arcomat és a számat nézte egyfolytában. Otthon,este vettem észre,hogy a Facebookon megkeresett név alapján és rám írt.

Megköszönte, hogy nála voltam és reméli,hogy megyek máskor is :)

Pedig a pult miatt csak mellmagasságban láthatott.

Nem mindig a nadrág és a csomag a mérvadó ezek szerint, de még a kor sem,mert köztünk volt közel harminc év,tuti.

55/F

2024. febr. 14. 06:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a csomag vonzza a tekintetet, és indítja meg a fantáziát. Termálfürdőben úszás után pihentem a medence szélén. Egyszer csak azt éreztem, hogy valaki nagyon néz. Hamar kiszúrtam az illetőt. A nézésében minden benne volt. Mindketten csak mellkastól felfelé láttuk a másikat, de ennyi elég volt, hogy elvonuljunk, és leszopjuk egymást.
2024. febr. 14. 08:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megérezni azt, hogy ki miért nézi.

Nekem sokszor hesszelik közös zuhanyzóban, mert metélt vagyok.

Sokan csak a látvány miatt, de mindig tudom, hogy ki az, aki le is szopná! Elég egy kacsintás, mosoly olyankor és volt aki már jött is át. Vagy megvárt az utcán és meghívott egy italra...

2024. febr. 14. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Korlátozódjunk a kérdésre, ne térjünk el "nem mindig", "nem feltétlenül" irányokba, mindenki tudja, hogy nem mindig és nem feltétlenül, de most ez volt a kérdés.
2024. febr. 14. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Igen,sokszor nézik-általában a szemébe nézek és ha kiül egy kis mosoly....
2024. febr. 16. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy a bajom:

ez mindig csak futólag történik, és már megy tovább is az illető.

2024. febr. 17. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!