Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáláskor megkóstolod az ondódat?
22-esnek
Nekem is ugyanez volt a problémám, hogy mire elmentem már nem voltam annyira felizgulva, hogy megkóstoljam. Végül az segített, hogy gyertyaállásban vertem ki és egyenesen a számba lőttem.
Gyakori jelenség ahogy látom, nekem is általában elmegy a kedvem tőle, mikor már elélveztem. Általában simán fekvő helyzetből élvezek akkorát, hogy az arcomig elérjen 1-2 lövés, mindig eltervezem, hogy direkt úgy csinálom, hogy a számba spricceljek, így tud nálam is működni a dolog, de élvezés után már nem lenne kedvem lenyalni sehonnan :D
Haverommal néha összejárunk kiverni, vagy leszopni egymást, mindkettőnket izgat, ha a másik a száját, vagy az arcát spricceli tele, így felváltva szoktuk az első élvezés jogát átadni :D Ha már elélveztem, akkor nincs annyira kedvem ahhoz, hogy a számba élvezzen, vagy az arcomra és vica versa.
Persze vannak különleges ritka alkalmak, amikor egymásra spriccelünk és még egy második körre is van időnk és energiánk, meg izgalmi szintünk is, akkor nagyon jó.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!