Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáláskor megkóstolod az ondódat?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen a tenyerembe élvezek, majd onnan lenyalom, de olyan is volt, hogy gyertya állásban egyenest a számba spricceltem.febr. 9. 19:33
12/27 anonim válasza:
Én is pont úgy vagyok vele, mint a 3-as. Eltervezem begerjedve, hogy masztinál a tenyerembe élvezek és onnan fogom lenyalni, de mihelyst eldurranok, már egyáltalán nincs kedvem hozzá. Szerintetek ez miért van?
13/27 anonim válasza:
megkóstoltam párszor én is. érdekelt, hogy a másik fél mit érez meg izgat is. vagy magamra élvezve, ujjal megkóstoltam, vagy gyertyában a számba toltam egyből, eleinte meg magam szoptam le, amíg ment.
14/27 anonim válasza:
Fincsi ,ha kiverem mindig nyalakszom!
15/27 anonim válasza:
időnként én is megkóstolom, de a vélemyényem teljesen az mint a #3 -ik válaszolónak.
16/27 anonim válasza:
Néhányszor előfordult már, hogy lenyalom a kezemről.
17/27 anonim válasza:
Nekem is élvezés után elmegy a varázsa A dolognak. Így ha kedvem van hozzá akkor gyertyába felmegyek hátra engedem a lábait és úgy engedem a számba. Nem mindennapi a dolog de van ,hogy meg kívánom.
18/27 anonim válasza:
Nekem is elöfordult mar hogy ugy elveztem el hogy nyalogattam közbe es ra ment a nyelvemre.
Nem volt rossz.
19/27 anonim válasza:
Sokszor elterveztem már, de nem sikerült, mert élvezés után mindig elmúlik az érzés.
20/27 anonim válasza:
Farokverésnél nem hoz lázba.Jobban bejön ha a párom mellén landol a cucc,onnan le szoktam nyalni időnként.Először furcsállotta,mivel ő nem szereti a spermát.De tetszik neki a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!