Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek hogy alakult az elsö kalandotok fiuval?
Balatoni tábor, közös zuhanyzójában történt.
Nem számítottam rá.
12-13 évesen halálra untuk magunkat a két hasonló korú unokatesómmal es felváltva sz*ptuk le egymást. Aztán bevontuk a szomszéd srácot is.
Később mindenki átlagos hetero életet élt/él
Szobatársak voltunk egy nyári melón. Én 16 voltam, ő 18.
Tetőtéri lakás volt, dög meleg, nem lehetett kibírni csak ha 1 szál f@szba voltunk. Az meg hamar bejelzett mindkettőnknél... xddd
10 voltam, a szomszéd srác 11. Gyerekkori legjobb barátom, együtt nőttünk fel, simán bejártunk a másikhoz a fürdőszobába is, amikor épp pisilt a másik vagy fürdött, így nem volt tabu.
Valahogy a sok játék közben jött a meztelen bújócska sötétben, vagy a szekrényből meztelenül előugrás, stb. az álló cerka meg segített továbbfejleszteni a dolgot egymásnak veréshez.
Az első ez kb 9-10 évesen. egy barátommal játszottunk a házban majd kitalálta hogy nyomjuk össze a farkunkat. Mindkettőnknek felállt és a kemény makkunkat nyomkodtuk össze közben köpödtük hogy nyálas legyen. Akkorélveztem el először életemben.
Az első komolyabb meg 20 évesen volt. neten ismerkedtem egy sráccal majd pár nap múlva elmentem hozzá, és a város szélén erdei úton leszoptuk egymást, következő randin pár nap múlva dugtuk is egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!