Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy ezért szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ezért szeretem a fenekelést?

Figyelt kérdés
Gyerekként, tiniként gyakran fenekeltek, ez lehet befolyással erre a szexuális fétisre?
2024. febr. 4. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gyerekként, még hetedikben-nyolcadikban is gyakran kikaptam, igaz, nem otthon, hanem a suliban. Fájt, de mégis izgatott, hogy suli legcsinibb tanárnénije vesz kezelésbe, a fájdalomtól félve de mégis kívánva hasaltam rá a fekvenyomó padra, majd toltam le a gatyát. Többszörös "visszaeső" voltam, minden alkalommal egyre többet és egyre erősebben kaptam. Nagyon is igaz a kérdező felvetése, mert nyolcadikból elballagva már hiányzott, azt meg cikinek éreztem, hogy megkeressem a tanárnőt a suliban.

Sok év múlva fizetős dominákkal próbálkoztam, majd összeakadtam a Tanárnővel. Majd erőt véve, mondtam, megint nincs nálam felszerelés, egyből kapcsolt. Rövid idő múlva már nála, az ágyán pucéran hasaltam. Sokkal jobban elvert mint akkoriban, rendszeresen visszajárok hozzá.

Szóval igen, van kihatása. Lehet élni perverziók nélkül, de nem érdemes 🙂.

2024. febr. 6. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én is kaptam és szerintem befolyásolja a késöbbi szexéletet. Annak ellenére nem itélem el a fenekelést
2024. febr. 7. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is gyakran fenekeltek, én is vágyom rá felnőttként, valahogy “hiányzik”
2024. febr. 12. 16:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is hiányzik... Kaptam én is gyerekként rendesen. Azota nem de vágyom rá néha
2024. ápr. 1. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!