Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy lehetne kompatibilitási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne kompatibilitási nehézségeken felülkerekedni? (Biszex férfi, heteró nő)

Figyelt kérdés

A barátom biszexuális, ezzel nekem abszolút semmi problémám, de vannak vágyai hogy valahogy análisan elégítsem ki (ujj, dildó) vagy hogy édeshármasozzunk, hogy ő is valahogy passzív szerepben legyen.

Én egyszerűen képtelen lennék őt ilyen téren kielégíteni és sose akarnám se őt se magam egy másik férfival látni. Nagyon nem szeretném ezt a kellemetlen helyzetet fenttartani. Valahogy meg tudnánk oldani szerintetek?

2024. febr. 1. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
10. Főleg, hogy egy férfi könnyebben dugja seggbe a nőjét, mint egy nő a pasiját... Abszolút nem ugyanaz a kettő
2024. febr. 3. 16:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Végül belementem hogy megujjazom. Nem volt rossz élmény, nagyon jó volt látni az arcán hogy mennyire élvezi és hogy végig ismételte hogy el fog venni feleségül. Tehát ennyit erről ha valakit még érdekelne :D
2024. febr. 5. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:
46%

Akkor legalább ennek heppy-end lett a vége.

Ez így van jól.

Kérjél tőle te is valami hasonlót.

Mond neki, hogy oké, de csak akkor leszel a felesége, ha kinyalja a fenekedet, és beledugja a nyelvét.

Óriási élmény. !!

2024. febr. 5. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!