Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne kompatibilitási nehézségeken felülkerekedni? (Biszex férfi, heteró nő)
A barátom biszexuális, ezzel nekem abszolút semmi problémám, de vannak vágyai hogy valahogy análisan elégítsem ki (ujj, dildó) vagy hogy édeshármasozzunk, hogy ő is valahogy passzív szerepben legyen.
Én egyszerűen képtelen lennék őt ilyen téren kielégíteni és sose akarnám se őt se magam egy másik férfival látni. Nagyon nem szeretném ezt a kellemetlen helyzetet fenttartani. Valahogy meg tudnánk oldani szerintetek?
Vagy engeded, hogy szexeljen más férfival és megnyugszik vagy vége...
Legyünk őszinték, ha ő is passziv akar lenni, te minek lennél ott? Úgy értem az ő segge utan a te puncidat dugja majd a srác? Vagy ha te is a fenekedbe akarod, ez szerintem akkor is undi (ha neked belefér, legyen).
Addig nem fog nyugodni, amíg férfival nem lesz, mivel erre vágyik. Te meg nem. Szóval...
#1 vagyok. Arra akartam kilyukadni, hogy ő valszeg nem feltétlenül édeshármasra vágyik, hanem egy férfira. Téged azért benne be, hogy ne csaljon meg.
Te tudod, neked mi fér bele.
Erre találták ki a felcsatolhatós euközöket. Strap ont, straplesst, és még sok-sok ezközt amik direkt erre lehet használni.
Tipp: strap ont olyat válasz, aminek befele is van egy dildója, ami beléd kerül, így te is élvezni tudod, mikor meg "cövekeled" a barátodat.
Ha érdekel a téma keress.
Úgy ahogy a 6-os mondja.
Teljesen egyértelmű, hogy te nem szeretnél ebben résztvenni, hisz egy heteró nőnek két férfit eggyütt látni, az borzasztó gusztustalan.
A párod viszont vágyik a férfire, kívánja a férfit.
Ezt valahogy meg kell oldani. Menjen el otthonról, legyen egy barátja, élje ki magát és a gusztustalan vágyait.
Az a lényeg, hogy téged ne traktáljon ezzel. Neked nem kell az ő fenekébe túrkálni, az a rés az egyébként sem arra való.
9.
Na jó,de azt azért ne felejtsük el, hogy a két felálás között óriási különbség van.
Te férfiként persze hogy elviselnéd, hogy egy másik nő is az ágyatokba bújjon. A női dolgokat a társadalom sem itéli el annyira, sőt van aki egyálltalán nem.
Két férfi viszont az már egy teljesen másik
kávéház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!