Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmondjam neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Kb fèl éve ismertem meg egy lányt egy kozos barat altal.

Es valami nagyon megfogott benne..

Azt mar regota tudom hogy nem csak a fiukhoz vonzodom,ez nem is kerdes,de most nagyon durvan beleszerettem.

Es nagyon jo baratok vagyunk,viszont szinte erzem hogy ő is tobbet erez,mert nagyon sok jelet adott ra,de azt erzem hogy gyáva lépni. Es azt erzem hogy én is. Viszont nem birom mar tovabb,nem csak a baratja akarok lenni.

Hogyan közöljem ezt vele?

(Legyszi normalis valaszokat irjatok)

2024. jan. 31. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Ejj, mindig veszélyes ez, jó barát és azt sem tudod, vonzódik-e a nemedhez..

Ha tényleg ennyire el vagy veszve benne, próbáld meg nyíltan, egyértelműen randira hívni.

2024. jan. 31. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem randira hívnám, hanem a testi oldalról közelíteném. Nem tudom, szoktatok-e meztelenül mutatkozni egymás előtt, ha igen, akkor ott adott lehet a szitu, egy nem tolakodó érintés, vagy megdícsérni a mellét. Én kerek perec megmondanám neki hogy annyira tetszik a cicije hogy szívesen adnék rá puszit. A reakciójából aztán már látod, mi a helyzet.
2024. jan. 31. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2 azért ez elég rizikós..

Ha kölcsönös a vonzalom, akkor működhet, de ha pl heteró a másik lány, iszonyatosan kellemetlen helyzetbe hozná...

2024. jan. 31. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!