Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal ehhez? Melyik opciot valasztanad?
Baratnodben (parkapcsolatban) lenne egy minimalis bi vonal es szeretne kiprobalni sraccal.
Harom opcio van:
Hagyom hogy elmenjen egy sraccal
Harmas
Vagy elnyomja magaban
Uccsot nyilvan nem akarom.
Tobbszor ecsetelte mar hogy szeretne sz*opni, meg hogy "jol megd*gjak". O a harmast akarja egywbkent. Csak en ott mit kezdenek?!
En sem tudtam annyira azzal, ujjazni meg nyilvan nem olyan.
Nagyon kis sportos es birna/elvezne is a strapat.
Elolvastam a kérdést, úgy voltam válaszolok rá, hogy hagyd el, meg ilyenek...
Kicsit még olvasgattam a kommenteket.
Gondolkoztam, mit keresek én itt, meg mit is tudnék ehhez hozzászólni?
Tulajdonképpen nem is értem a kérdést, mármint egyértelműen nem szeret téged, aki volt már néhány kapcsolatban tudja, hogy ennek szakítás lesz a vége.
Nincs értelme vele lenned... Még abban a fázisban van, hogy nem lesz komoly kapcsolata, de ha te is ebben vagy akkor oké...
eleve ha valamit nem tudsz megbeszélni a pároddal, milyen visszaigazolást vársz tőlünk?
Szeressünk helyette? Mondjuk azt helyette, hogy csak te kellesz?
Szóval hm... tiszteld magadat is, ezt a tanácsot tudom adni.
Gobdolj magadra tisztelettel és rá is. Folytassátok külön.
Amit pedig szeretnék még hozzátenni bár nem kötődik szorosan a témához de:
A melegeknek és leszbikusoknak az ilyen viselkedésük miatt rossz a közmegítélésük.
"Gyakran váltogatják a partnereiket, komolytalanok"
Ilyeneket mondanak rólunk a heterók (nem részletezem)
Leszbikus vagyok és néha sirhatnékom van attól, hogy mit gondolnak rólam az emberek más homoszexuális társaim viselkedése miatt.
Dolgozom és van egy komoly kapcsolatom. Mindent megbeszélünk egymással és elköteleződtünk.
Szeretnénk gyereket, de ez magyarországon jelen helyzetben lehetetlen.
Harcolunk azért, hogy ne gondoljanak minket felelőtlennek.
Persze... heterók is csinálnak hülyeségeket, sokat... de ha egy heteró csinál, vagy egy felelőtlen nem neveznek minden nőt hirtelen felelőtlennek 1 miatt...
Sajnos a homoszexuálisokat más homoszexuálisok viselkedése alapján bélyegzik meg...
Ne lehetetlenítsük el egymás létezését jó?
Valamint... még ezt is hozzátenném.
Az ilyen lányok miatt kapok olyan beszólásokat férfiaktól, hogy azért nem fekszem le velük mert még nem tudom milyen jó??
A kommentekből kiderült, hogy sok könnyű vérű lány adja ki magát leszbikusnak majd fekszik le férfiakkal, akik mellkasverve viszik tovább a hírt, hogy olyan jók az ágyban, hogy megtérítettek egy leszbikust...
Emiatt gondolják rólam is ezt?
Kérlek titeket, aki nem leszbikus, ne adja ki annak magát, mert nagyon sok rossz élményt okozhat ezzel más leszbikus nőnek.
Hosszúra sikeredett, tudnám még folytatni, de legyünk tekintettel egymásra.
Köszönöm a figyelmet!
4. Opciót választanám:
Dönthet, hogy én kellek neki, vagy keres valaki mást és ennek vége. Mind a három felsoroltak közül amit írtál oltári nagy hülyeség. Mi az, hogy elnyomni??? Úgysem fogja, majd max szépen megcsal titokban.
Bi pasi vagyok így nem tudok érdemben hozzászolni de azért megpróbálom ha nem tetszik max lepontozol ennyi.
Heteró kapcsolatban élek de nekem pl néha van igényem negy férfi társaságára. A párom tudja is hogy mi a helyzet és meg is tudtuk beszélni, hogy mivel neki nincs olyanja ezért ha úgy van elmehetek olyanhoz akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!