Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit szolnal ehhez? Melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal ehhez? Melyik opciot valasztanad?

Figyelt kérdés

Baratnodben (parkapcsolatban) lenne egy minimalis bi vonal es szeretne kiprobalni sraccal.

Harom opcio van:

Hagyom hogy elmenjen egy sraccal

Harmas

Vagy elnyomja magaban

Uccsot nyilvan nem akarom.

Tobbszor ecsetelte mar hogy szeretne sz*opni, meg hogy "jol megd*gjak". O a harmast akarja egywbkent. Csak en ott mit kezdenek?!

2024. jan. 29. 15:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Sakk-matt! Mindegyik opció fájna. De ha muszáj lenne választani akkor a hármas... Sajnos itt nincs olyan, hogy jó opció, szakítás meg nincs közöttük.
2024. jan. 29. 16:11
 2/19 anonim ***** válasza:
68%

1.Hagyom hogy elmenjen egy sraccal

Kizárt dolog.

2.Harmas

Fixen nem, max gyertyát tartani tudnék

3.Vagy elnyomja magaban

Ez “jól hangzik” de nem opció. Örökre nem tudja elnyomni. Én mivel ez az ő teste, ő élete, nem korlátozhatom le. Nem lehetek önző, hogy na márpedig én ezt megtiltom. Ugyan így ő sem erőltetheti ezt rám. Sajnos ez bizony szakításhoz vezet.

2024. jan. 29. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:
59%
Hármas. Nem tetszene, de lagalább jobban látom a helyzetet, mennyire van oda ténylegesen ezért a partnerért. (Nem dugnám a fejem homokba!) Max ha nagyon kell, még egy kis szexet is bevállalnék a jo kapcsolat miatt.
2024. jan. 29. 16:50
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Hármas és te mit tudsz kezdeni ? Légy kreatív neked nem muszáj a pasihoz nyúlnod pl: amikor szopja a pasit te addig nyalod a punciját izgatod stb... Sok opció van de ha nincs tipped keres rá sok ötletet tud adni
2024. jan. 29. 17:37
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
#4 ez tök jól hangzik elméletben. De mint leszbikus, köszönöm szépen, de nem akarok pasival osztozni a páromon.
2024. jan. 29. 17:39
 6/19 A kérdező kommentje:

No. A szopasba szeretne csak bevonni, mert az olyan nyalakodas.

Meg amig ot dugjak, addig en fognam a kezet. Erre vagyna.

Sperma sem lenne mert azt meg a szajaba szeretne hogy "megkostolja".. nagyjabol ennyi lenne.

2024. jan. 29. 17:47
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

4. opciót

szakítás

2024. jan. 29. 17:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok, de én szakítanék.
2024. jan. 29. 20:13
 9/19 anonim ***** válasza:
16%
Simán vállalnám ezt a szereposztást ha fontos nekem a lány. (3. vok)
2024. jan. 29. 20:15
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy egy alkalom után jönne a következő, ha tetszik neki a farok. Volt már biszex barátnőm és felcsatolhatós ide vagy oda, nem lehet úgy megdugni mintha fiú csinálná. Hármasban láttam ahogy csinálják, és én soha nem tudnám tudnám olyan gyorsan kefélni és nem is élvezett akkorát mint igazi farokkal.
2024. jan. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!