Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiként nővel vagy férfivel jobb a szex? Férfival passzív vagy aktív szerepben vagy?
Szerintem, hogy jó-e a szex, függ a partnertől is. Mindkét nemmel volt részem jó és rossz szexben. Biszex férfiként változó, hogy melyik nemre gerjedek jobban.
Hogy a kérdésed második felére is válaszoljak, uni vagyok, de a passzív oldalt kedvelem inkább.
Nem feltétlen jobb egyik a másiknál,nagyon más mert srácokkal passzív vagyok.
Viszont fiúk iránt nem érzek olyan fajta vonzalmat mint amikor egy lányba vagyok szerelmes
Számomra összehasonlíthatatlan. Ha nővel vagyok, férfinek érzem magam, ha férfivel vagyok, nőnek érzem magam, többnyire. (Épp ezért vagyok pasi mellett uni/passzív.)
De sokkal inkább egyénfüggő, van, akivel jobb a szex, van, akivel kevésbé, és van, akivel sose szexelnék, akár férfi, akár nő. Persze ez szubjektív, tehát az én érzelmeim szempontjából fogalmaztam.
Általában pasival jobb nekem.
Uni vagyok egyébként.
Én nem tudnám ezt igazán megválaszolni, mert nekem férfivel csak kölcsönös orál érdekel.
Ebben pedig az a meglátásom, hogy ugyan olyan jók a pasik is, mint a nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!