Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy valaki, hogy viszolygott a durva orális szextől, de egyszer csinálták neki és azóta vágyik rá?
Tudom, hogy nem egészen ez a kérdés, de talán tanulságos lehet másoknak:
Nőként engem nem igazán vonzott a durvább szopatás, de egyszer a barátom kedvéért bevállaltam. Traumatikus élmény volt, majdnem megfulladtam, öklendeztem, folyt a taknyom, nyálam, könnyem, kicsit hánytam is...
Közben úgy éreztem, "illik" hagynom, hogy végigcsinálja, ezért nem állítottam le, de már nagyon bánom, hogy nem álltam ki jobban magamért. Utána nem sokkal szakítottunk, évekig nem is akartam senki farkát a számba venni újra.
Mint mindenhol, itt is megkérdem:
Orális szex mióta szinonímája kizárólag a szopásnak?
#2 Állított ilyet valaki?
A kérdező a kulcsszavakkal pontosított, hogy az orális szex mely' fajtájára gondol, ettől objektíven nem jelentette ki olyat, hogy az orális szex a szopás szinonimája.
Minden önző, szopás-fan azzal azonosítja...
Nyalni mennyire tudnak/szeretnek?
Na, utána legyenek ilyen igényeik...
(Szeretek szopni. A saját tempómban, intenzitásomban, mélységemben.
Ne más irányítasa.
Szájbaélvezés meg nincs....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!