Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktívokat mennyire izgatja, ha a partner kérés nélkül lenyeli az orális szex végén?
Figyelt kérdés
Vagy jobb, ha előre megbeszélik, hogy azt szeretné?jan. 25. 17:57
1/15 anonim válasza:
Én kérdés nélkül szoktam a szájába élvezni:) 38F
2/15 anonim válasza:
Nyilván a félreértések elkerülése miatt jobb, ha előre meg van beszélve a dolog. De szerintem még egy aktív se halt abba bele, ha a passzív fél előzetes figyelmeztetés nélkül lenyelte a cuccot. :)
(Viszont ha az aktív elvárja a dolgot, akkor arról illendő megkérdezni a másik felet, hogy ő akarja-e)
4/15 anonim válasza:
Hasamról a szájába vette, utána visszaköpte. :) Izgatna nagyon.
6/15 anonim válasza:
Az a legjobb, ha a partner szájában elélvezhetek, és le is nyeli.
9/15 anonim válasza:
Mielőtt elmegyek szólok hogy mindjárt élvezek és eldönti hogy szeretné. Nekem mindegy hogy nyeli vagy kiveri utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!