Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom ezt kiverni a fejemből? (23/F)
Figyelt kérdés
Folyamatosan arra gondolok, hogy lány lennék. Iszonyúan felizgat ez. Mit tegyek ellene?2024. jan. 26. 20:05
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok... lányos alkat vagyok nem is nő rendesen
2024. jan. 26. 21:37
4/11 anonim válasza:
De most be is öltözöl valami szexi csaj ruciba vagy mi van?
5/11 anonim válasza:
A szakáll nem változtatja meg a gondolatokat. Szakállas vagyok, de néha eszembe jut, mennyivel jobb a nőknek, mennyivel könnyebb nekik, ha faszt akarnak magukban érezni.
6/11 anonim válasza:
Attól,hogy valaki szakállas,érezheti magát nőként és vágyhat arra,hogy farkat kapjon.Volt szakállas passzív barátom :)
7/11 Tayrus válasza:
Ne haragudjmeg de ki a f@szt érdekel, hogy csaj akarsz lenni? A társadalmat? Az lehetsz aki akarsz, ne akarj más lenni mint akinek gondolod magad, ha csaj akarsz lenni legyél az és kész. Akik szeretnek téged, úgy is elfogják fogadni mindenki más meg bekaphatja.
8/11 anonim válasza:
Valószínű, hogy te egy "cicafiú" vagy. /Férfi testben női lélek/
Nem tudsz ezzel mit csinálni, nem túl férfias, de van aki szereti.
Egyébként a férfiakat is szereted, vagy csak azokat szereted ??
Mert akkor megvan a válasz.
10/11 anonim válasza:
És ha transz lányként jellemeznéd magad?
Most foglalt vagyok, de én például simán összejöttem volna transz lánnyal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!